Tuesday, December 19, 2006

Κάπα 1η μέρα




Ωραία μέρα.
23 Τσιγάρα συν 8 καφέδες και 12 ώρες δουλεία
Αυτά δεν αναφέρονται σε κάποιο Timesheet
Δεν χρεώνουν ανάλογα.
Σαν διαφήμιση της MasterCard
8 ώρες εργασίας επί τόσα η ώρα .... τόσο
3 ώρες μάθημα .... μελλοντική αξία επένδυσης
2 ώρες στην κίνηση ..... τόσο
4 ώρες στο σπίτι με κρασί, καπνίζοντας, γράφοντας, σχεδιάζοντας, χάνοντας τον ύπνο σου περιμένοντας το κινητό να χτυπήσει, να ανοίξει η πόρτα και να μπει ένας παρανοϊκός Santa ντυμένος σαν κουνελάκι της Duracell με τη miss Santa με στολή κουνελάκι του playboy και να σου πει.... φέτος θα πάω διακοπές, δεν υπάρχουν Χριστούγεννα, τα άφησα για φέτος... Δεν θα τα περάσεις όπως κάθε χρόνο, φέτος, καλέ μου φίλε, σε σκέφτηκα και θα παραβλέψουμε την περίοδο αυτή... και θα σου κάνω και ένα δώρο, μόνο για σένα, φέτος, δεν χωράει σε κάλτσα, ούτε κάτω από το δέντρο. Φέτος θα σε αφήσω ήσυχο με το κάπα σου να κυλιέσαι στο κρεβάτι σου με τα κενά σου και τις υστερίες σου και όλες τις φιλοδοξίες σου. ...... Priceless

Μπιπ μπιπ μήνυμα ... ναι βέβαια ... κατάρα στον αρχιμαλάκα που δημιούργησε τα κινητά, αίσθηση ότι έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Και με το μέσα κόσμο? Αυτή η σύνδεση πόσο κοστίζει? Ναι και με δωρεάν χρόνο ομιλίας. Τόσο όσο χρειάζεσαι για να ξαναπέσεις... μπλιάχ.

Στόχος για αύριο... λίγο παραπάνω δουλειά...λίγο λιγότερο χρόνο για σκέψη και προσήλωση...

Labels:

2 Comments:

Blogger Lost said...

Duracell διαβάζω????? Για να προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις μας, παρακαλώ...

11:46 PM  
Blogger M&M said...

grrrr... είπε, και τη άρπαξε από το λαιμό! Επίσης θα μπορούσα να το θέσω ως "κουνελάκι της Energizer" αλλά θα είχαμε θέματα copywritting!

10:31 AM  

Post a Comment

<< Home